Warning: mcrypt_encrypt(): Key of size 25 not supported by this algorithm. Only keys of sizes 16, 24 or 32 supported in /home/pravalie/public_html/include/functions.php on line 100

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pravalie/public_html/include/functions.php:100) in /home/pravalie/public_html/include/functions.php on line 137
Cum cumpar. Livrarea produselor. Plata.Vezi toti producatorii

Cum cumpar

Cum cumpar

Alegeti un produs care corespunde dorintelor Dvs si adaugati-l in cosul de cumparaturi apasand butonul <CUMPARA>. Puteti oricind sa va uitati in cosul de cumparaturi folosind optiunea <Cosul Meu> si sa modificati continutul acestuia. In <Cosul Meu> aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile in magazin adaugand produse in cos sau sa mergeti la casa pentru a lansa comanda.

Comenzile lansate pana la ora 15.00 se onoreaza in aceasi zi pentru Bucuresti si in 36 de ore lucratoare pentru alte localitatii.

1. Comanda online:

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului ePravalie.ro este necesar sa va inregistrati in site, folosind un numar de telefon si o adresa de email valide. Dupa lansarea unei comenzi, veti fi contactat de unul dintre consultantii nostrii de vanzari pentru a confirma comanda, precum si adresa de livrare. Va rugam sa verificati ca atat adresa de facturare cat si cea de livrare sunt introduse corect. Aveti posibilitatea de a verifica adresele din sistem mergand in sectiunea <Contul Meu> a site-ului.

2. Comanda telefonic:

Puteti efectua comanda Dvs. si telefonic, la unul dintre urmatoarele numere: 021 sau 072. Consultati magazinul online ePravalie.ro si alegeti-va produsele pe care doriti sa le comandati, apoi sunati pentru ca comanda Dvs. sa devina una ferma. Unul dintre operatorii nostri va prelua comanda Dvs. si o va confirma.

Cum platesc?

1. Numerar:

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ePravalie. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

2. Plata prin virament bancar / ordin de plata:

Puteti efectua plata prin ordin de plata sau virament bancar, pe baza facturii proforma emisa de catre ePravalie.ro, folosind urmatorul cont bancar:
SCSRL

 • Cod fiscal:
 • Nr. Cont:
 • Banca

3. Plata prin depunere de numerar:

In cazul in care optati pentru plata in numerar la ghiseul bancii, aveti la dispozitie urmatoarele conturi:

4. Plata cu card la sediul ePravalie.ro:

Daca ati optat pentru ridicarea produselor de la sediul ePravalie, puteti plati cu orice card bancar apartinind VISA sau MasterCard, inclusiv submarcile Maestro, Cirrus sau Visa Electron. In cazul in care banca emitenta nu solicita introducerea codului PIN, consultantul nostru de vanzari va solicita prezentarea unui act de identitate care sa va indentifice ca fiind posesorul cardului utilizat pentru efectuarea platii.

5. Plata cu card la livrare:

Aceasta modalitate de plata este disponibila doar pentru Municipiul Bucuresti, prin intermediul terminalului POS mobil pe care reprezentantul nostru il are asupra sa. In cazul in care banca emitenta nu solicita introducerea codului PIN, reprezentantul nostru va solicita prezentarea unui act de identitate care sa va indentifice ca fiind posesorul cardului utilizat pentru efectuarea platii.

Livrarea produselor

Produsele comercializate de ePravalie.ro sunt noi, se afla in ambalajul original sigilat al producatorului, sunt insotite de factura fiscala si garantie si sunt asigurate pe parcursul livrarii.

BUCURESTI

 • GRATUIT la adresa dumneavoastra daca valoarea depaseste 500 RON.
 • Cost transport – 10 RON daca valoarea este sub 500 RON.

ALTE LOCALITATI

 • GRATUIT la adresa dumneavoastra daca valoarea depaseste 1.500 RON.
 • Cost transport – 12 RON daca valoarea nu depaseste 1.500 RON.
  Pentru coletele cu o greutate mai mare de 5kg sau 10kg (pentru Bucuresti), se percepe o taxa de 0.7RON/kg
 • Taxa ramburs 6 RON + 1% din valoarea rambursului – doar in cazul in care optati pentru plata in numerar la livrare (taxa perceputa de compania de curierat)

Pentru livrarile efectuate in afara retelei Fan Courier Express, se percepe o taxa suplimentara de 0.6 RON pentru fiecare kilometru efectuat intr-un sens.

Nu se ofera transport gratuit pentru coletele voluminoase sau cu o greutate mai mare de 5 kg.

 • Preturile de mai sus nu includ TVA
 • Costul asigurarii este de 1% din valoarea comenzii