Warning: mcrypt_encrypt(): Key of size 25 not supported by this algorithm. Only keys of sizes 16, 24 or 32 supported in /home/pravalie/public_html/include/functions.php on line 100

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pravalie/public_html/include/functions.php:100) in /home/pravalie/public_html/include/functions.php on line 137
ePravalie.ro | Magazin online de calculatoare, componente pc si electroniceVezi toti producatorii

Achizitii in rate

Valoare finantata (factura minus avans) *
Moneda de creditare:*
Termen: *
Venit net al solicitantului (RON): *
Venit net al altor membri de familie (sot/sotie):
Rate pentru alte credite ale solicitantului (Credite de consum) (RON):
Rate pentru alte credite ale solicitantului (Credite Imobiliare) (RON):
Rate pentru alte credite ale codebitorului (Credite de consum) (RON):
Rate pentru alte credite ale codebitorului (Credite Imobiliare) (RON):
Alte angajamente (RON):

Download cerere de credit si cont curent consumer
Download adeverinta de salariu Raiffeisen
Oferta creditare
Sistemul de rate ePravalie.ro este finantat prin Raiffeisen Bank si este disponibil in orice localitate din tara in care exista o filiala a bancii. Creditele se acorda pentru cetateni romani cu domiciliul permanent in Romania, cu varsta intre 19 - 69 de ani. Solicitantii trebuie sa fie angajati cu contract de munca pe perioada nedeterminata sau cel putin pe perioada creditului si sa aiba o vechime de cel putin 3 luni la locul actual de munca ( sau minim 1 an la locul anterior ) sau pensionari sau intreprinzatori privati (notar, avocat, medic, contabil autorizat) cu activitate de minim 2 ani. Creditul se poate acorda pe o perioada de 6 - 60 luni perioada de acordare se stabileste ca multiplu de 6 luni. Conditia de acceptare din punct de vedere financiar este ca rata lunara sa nu depaseasca 30% din veniturile solicitantului sau familiei (solicitant+sotul/sotia). Nu se solicita girant. Valoarea sumei creditate trebuie sa fie intre 150 si 5.000 EUR (sau echivalentul in lei); Avans: 0%; orice suma poate fi depusa ca avans, daca se doreste; Dobanda: 9.5% pentru creditele in lei si EURO, 15.9% la creditele in lei; Comision rambursare integrala in avans: 3% din suma rambursata anticipat, pentru creditele cu dobanda variabila.
Etapele derularii contractului de credit
Dupa ce ati ales produsele, pasii sunt urmatorii:
 • completati la locul de munca adeverinta de venit dupa modelul nostru.
 • obtineti copia cartii de identitate.
 • luati legatura cu un consultant de vanzari ePravalie pentru a va emite o factura proforma pentru produsele dorite.
 • depuneti dosarul si factura proforma la cea mai apropiata filiala Raiffeisen Bank.
 • in maxim 24 de ore dupa ce dosarul va fi aprobat si noi va vom expedia produsele.
Acte necesare
Dosarul dumneavoastra va trebui sa contina urmatoarele:
 • Carte de identitate (sau B.I.) - copie si prezentata in original. In cazul celor casatoriti copie dupa cartea de identitate (sau B.I.) a sotului/sotiei.
 • Adeverinta de venit de la locul de munca - click aici pentru descarcare tipizat (formularul vechi este valabil pana la sfarsitul lunii).
 • Ultimul talon de pensie in original si copie, sau extras de cont pentru pensionari.
 • Indemnizatia de concediu de ingrijire a copilului in cazul persoanelor in concediu de ingrijire a copilului.

Prin exceptie, se admite ca pentru persoanele fizice angajate in Armata, Politie, Procuratura sau alte unitati speciale cu statut similar pentru care nu se elibereaza copii de pe cartea de munca, adeverinta de salariu va fi confirmata dupa caz de:
 • copia legitimatia de serviciu vizata la zi, pe care se va inscrie de catre ofiterul de credite mentiunea "conform cu originalul", sau
 • prin verificarea existentei legitimatiei de serviciu vizata la zi. Ofiterul de credite care face aceasta verificare va inscrie pe adeverinta de salariu mentiunea: "Verificat legitimatia de serviciu", isi va inscrie numele in clar, va semna si va trece data la care s-a facut verificarea;

In cazul salariatilor Bancii Nationale a Romaniei, sau ai altor banci comerciale, la constituirea dosarului de credit se pot accepta adeverinte de salariu pentru imprumutat in care va mentiona ca salariul net este de peste ................. lei/USD/EURO. Pentru persoanele respective, se accepta copii dupa cartile de munca care nu cuprind coloana cu salariul de baza, dar au inscrisa mentiunea "conform cu originalul" si sunt semnate si stampilate de catre reprezentantii legali ai unitatilor respective.

Avocati - Decizia de primire in Barou, declaratia de venit/certificatul fiscal confirmat/emis de autoritatile fiscale competente si situatia veniturilor si cheltuielilor pentru ultimele 6 luni.

Medici - Certificatul de inscriere in Registrul unic al Cabinetelor Medicale Individuale, declaratia de venit/certificatul fiscal confirmat/emis de autoritatile fiscale competente si situatia veniturilor si cheltuielilor pentru ultimele 6 luni.

Notari - Decizia Ministrului Justitiei de numire a notarului respectiv, Ordinul de inscriere in Camera Notarilor publici, Certificatul care face dovada inscrierii in Camera Notarilor Publici, declaratia de venit/certificatul fiscal confirmat/emis de autoritatile fiscale competente si situatia veniturilor si cheltuielilor pentru ultimele 6 luni

Contabili autorizati - Actul de Inscriere in Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), declaratia de venit/certificatul fiscal confirmat/emis de autoritatile fiscale competente si situatia veniturilor si cheltuielilor pentru ultimele 6 luni.

Lichidatori, evaluatori, arhitecti - Autorizatia de functionare, declaratia de venit/certificatul fiscal confirmat/emis de autoritatile fiscale competente si situatia veniturilor si cheltuielilor pentru ultimele 6 luni.

Pensionari Talon de pensie/extras de cont din luna curenta sau din luna precedenta celei in care se depune cererea de credit (in cazul pensionarilor pentru limita de varsta), sau in cazul persoanelor care beneficiaza de alte tipuri de pensii (anticipate, de invaliditate, etc), talon de pensie (sau extras de cont) + un alt document din care reiese cuantumul si perioada pentru care persoana respectiva obtine veniturile respective.